Partners - de Bondt Grafimedia Communicatie

Deze week in de spotlights:

Sponsors zijn erg belangrijk voor MoveS. Daarom zetten we één keer per maand één van onze sponsoren in het zonnetje. De sponsor van deze maand is De Bondt Grafimedia Communicatie. Peter de Bondt stelt zichzelf en zijn bedrijf aan de hand van een aantal vragen voor.

 

naamloos-1

De Bondt - Peter de Bondt

Hoe zou jij jouw bedrijf in 3 zinnen beschrijven? 

De Bondt is een grafisch dienstverlener met ruim 85 jaar ervaring. Onze visie is om klanten volledig te ontzorgen bij de vervaardiging en levering van een grafisch product en/of dienst. Van het advies, ontwerp tot en met de levering van het product.

 

Kun jij jezelf voorstellen? Wie ben je? Wat beweegt jou en ben jij zelf ook betrokken bij MoveS? 

Mijn naam is Peter de Bondt, ik ben 47 jaar, getrouwd en vader van een dochter van 17 en een zoon van 15. Al jaren sta ik aan het roer van het familiebedrijf De Bondt Grafimedia Communicatie.

 

Wat zijn de belangrijkste 3 producten of diensten van jouw bedrijf? 

Druk- en printwerk en aanvullende grafische diensten zoals grafische webshops, vormgeving, bedrukking van relatiegeschenken etc.

 

Waar is jouw bedrijf gevestigd? 

In Barendrecht

 

Wat heeft jou aangezet om MoveS te sponsoren? 

Ik ken Edwin van Wijngaarden, initiator van Klimmen tegen MS / MoveS persoonlijk. Jaren terug vroeg hij aan mij of ik het drukwerk wilde sponsoren. Omdat ik Edwin ken en weet hoeveel tijd hij aan deze goede doelen kwijt is, heb ik volmondig ‘ja’ gezegd. Overigens nooit spijt van gehad want ik zie dat er prachtige resultaten worden behaald.

 

Heb jij zelf ook meegedaan aan een event van MoveS? 

Ik niet maar mijn vrouw en dochter wel.

 

Waar kunnen we jou s’ nachts voor wakker maken? 

Een geweldige voetbalpot, bijvoorbeeld El Classico, een WK finale of 010 tegen 020.

 

Wat is jouw sportiefste hoogtepunt? 

Ik speel al vanaf jongs af aan bij de voetbalclub BVV Barendrecht. Tegenwoordig speel ik in Veteranen 1. Echte hoogtepunten heb ik niet; ik ben al blij als ik een volledige wedstrijd uitspeel, hahahaha. Naast het feit dat ik zelf voetbal, bel ik ook coach van het voetbalteam van mijn zoon. De laatste 2 seizoenen zijn we met dit team kampioen geworden. En afgelopen voorjaar stonden we in de finale om de KNVB beker. Helaas hebben we niet gewonnen maar het bereiken van deze finale was zeker een hoogtepunt.

 

Welke uitdaging wil jij nog aangaan?

Mijn vrouw loopt veel hard, vorige week heeft ze nog een halve marathon gelopen. Als ik wat meer tijd vrij kan maken wil ik het hardlopen ook weer oppakken. Geen marathons, hoor! Maar als ik zo’n 10 km makkelijk kan uitlopen dan ben ik al heel tevreden.

 

Waar kunnen wij meer informatie vinden?

www.de-bondt.nl

Samen in beweging voor MS. Samen voor een MS-vrije wereld!

Help ons!

Word ook een Partner!

@ 2016 Stichting MoveS | Gesponsored door Redkiwi