Partners - Amsterdam ArenA

Deze week in de spotlights:

Sponsors zijn erg belangrijk voor MoveS. Daarom zetten we één keer per maand één van onze sponsoren in het zonnetje. De sponsor van deze maand is Amsterdam ArenA. Roy Diepevee stelt zichzelf en zijn bedrijf aan de hand van een aantal vragen voor.

Foto ArenA

Amsterdam ArenA - Roy Diepeveen

Hoe zou jij de Amsterdam ArenA in 3 zinnen beschrijven?

Innovatief. Het stadion ziet er iedere dag beter uit. Na 21 jaar is het gebouw steeds mooier, moderner en kwalitatief hoogstaand.

Energiek. Er gebeurt iedere dag wel iets in het stadion. Niet alleen voetbalwedstrijden, maar ook concerten, Business Events en Rondleidingen

Duurzaam. We hebben 4.200 zonnepanelen op het dak om energie op te wekken en zijn bezig met een Energie Storage batterij om de hele omgeving van (nood)stroom te voorzien.

 

Kun jij jezelf voorstellen? Wie ben je? Wat beweegt jou en ben jij zelf ook betrokken bij MoveS?

Mijn naam is Roy Diepeveen en ben werkzaam bij de Amsterdam ArenA werkzaam als Coordinator Crowd Services. Tijdens een grootschalig evenement stuur ik vanuit de commandokamer de operationele gang van zaken aan. Voetbal is voor mij een enorme passie, op elk niveau volg ik voetbal en ben tevens erg geïnteresseerd in (voetbal)stadions. Overal ter wereld kijk ik of er ergens een stadion staat om een glimp op te vangen. Hoe groot of succesvol de club is maakt mij eigenlijk niet uit. Sterker nog: mijn hart gaat sneller kloppen bij het zien van lichtmasten, nauwe straatjes die naar het stadion lijden, staantribunes en modderige velden. De Amsterdam ArenA is een ander uiterste, maar voel me erg op mijn plek hier.

Ik voetbal zelf ook nog in de zaal en heb verder 2 jonge kinderen. Mijn zoontje kijkt op zondagochtend mee naar de BBC’s Match of the Day en mag over 10 jaar z’n favoriete Engelse club kiezen om mee naartoe te gaan.

 

Wat zijn de belangrijkste 3 producten of diensten van de Amsterdam ArenA?

Kwalitatief, Duurzaamheid en Innovatie.

 

Waar is de Amsterdam ArenA gevestigd?

In Amsterdam Zuid-Oost. Een gebied wat enorm in ontwikkeling is. In 1996, bij de opening van het stadion stond hier vrijwel niets. In de loop der jaren in het enorm ontwikkelt, met grote winkelketens, een bioscoop, de AFAS Live en natuurlijk de Ziggo Dome. De komende jaren breidt dit zich verder uit met woontorens en bedrijven die zich in het gebied gaan vestigen.

 

Wat heeft jou aangezet om MoveS te sponsoren?

We zijn erg trots om ArenA MoveS al twee jaar te mogen huisvesten met dit inspirerende evenement. Vooral de aanleiding heeft me erg aangegrepen en is mijn motivatie om alles wat kan te doen voor ArenA MoveS.

 

Heb jij zelf ook meegedaan aan een event van MoveS?

Vanuit mijn rol hebben wij de verschillende parcoursen uitgezet. In aanloop naar het evenement hebben wij ongetwijfeld wat records aan aantal treden neergezet.

 

Waar kunnen we jou ‘s nachts voor wakker maken?

Haal uit je hoofd om mij ’s nachts wakker te maken! Als gezegd heb ik twee jongen kinderen, met bijbehorende slapeloze nachten. Ik kan er moeilijk aan wennen.

 

Wat is jouw sportiefste hoogtepunt?

Als actief voetballer is dit beperkt tot wat kampioenschappen op bedenkelijk amateurniveau. Als voetbalfan noem ik graag de Champions League overwinning van Ajax en het 30e kampioenschap op 15 mei 2011.

 

Welke uitdaging wil jij nog aangaan?

Ik ben bij dit soort vragen altijd wat voorzichtig. Ik stel mezelf altijd van allerlei doelen, maar mijn ruggengraat op dat vlak laat me in de steek. Als ik er dan toch iets moet noemen, zou ik graag nog eens een mooie bergtop beklimmen.

 

Waar kunnen wij meer informatie vinden? 

www.amsterdamarena.nl

Samen in beweging voor MS. Samen voor een MS-vrije wereld!

Help ons!

Word ook een Partner!

@ 2016 Stichting MoveS | Gesponsored door Redkiwi